Menu

BRENDOVI I MARKE

Asortimanom društva Peek & Cloppenburg obuhvaćena je moda za celu porodicu i svaku priliku – od ležerne preko poslovne do večernje odeće. Pritom su sopstveni brendovi i marke centralni deo naše ponude kako bismo udovoljili svim zahtevima naših kupaca.

Marke Jake*s, Review, McNeal, Christian Berg, Montego, Joseph Janard i mnoge druge su naši sopstveni brendovi kojima modno osvešćenim kupcima stalno nudimo nove kolekcije, nadopunjujemo postojeći asortiman posebno popularnih artikala visokog kvaliteta i primamljivih cena, a delom ih predstavljamo i u našim radnjama ili prodavnicama trećih ponuđača.

JAKE*s

www.jakes.de

Kolekcije dveju linija Jake*s i Jake*s Collection predstavljaju savremen, dosledno moderan potpis s odličnim osećajem za sezonske stilove i trendove.

Svojom linijom Jake*s, brend nudi opuštenu i kolekciju ležernih, jednostavnih i raznovrsnih modnih kombinacija osmišljenih za slobodan stil života.

Jake*s Collection predstavlja savremenu gradsku kolekciju formalnih, gotovih odevnih predmeta za službene prilike i neformalne događaje nakon radnog vremena. Novi formalni osnovni odevni predmeti su jednako karakteristični kao i stilski modni predmeti za ambiciozan, samouveren izgled modne avangarde.

REVIEW

www.review-fashion.de

Sportski plus ulični plus formalni izgled – to su trenutni stilovi za sve kojima je moda zanimljiva.

Naša strast i motivacija nas podstiču da otkrivamo nove trendove i da stvaramo najbolje ulične stilove za svoje kupce. Predvodnik, a ne sledbenik, to je REVIEW.

REVIEW FOR KIDS

www.review-kids.de

Kolekcije REVIEW for Kids služe da ispune želje dece, ali isto tako i da zadovolje praktičnu svest roditelja o kvalitetu i cenama.

REVIEW for Kids donosi trendove i teme koje su trenutno zanimljive deci. Moda treba da bude zabavna i da pomogne malim avanturistima u periodu dok otkrivaju svet. Pored prefinjenih detalja, najviši kvalitet i dizajn prilagođeni deci obezbeđuju sveobuhvatno prijatan osećaj. Dečja moda ne bi trebalo samo dobro da izgleda, već i da bude udobna, a samim tim i jednostavna.

REVIEW FOR TEENS

www.review-teens.de

REVIEW for Teens nudi aktuelne i zanimljive trendove: opuštene, moderne i raznovrsne. Modernom raznolikošću kolekcije tinejdžerima se pruža mogućnost eksperimentisanja, kreiranja sopstvenih kombinacija, a uz to i otkrivanja svoje individualnosti.

Wir verwenden Cookies, um die Nutzung dieser Website zu verbessern. Bitte bestätigen Sie, dass Sie unsere Hinweise zur Cookie-Nutzung zur Kenntnis genommen haben.